NEED HELP?

WITH A RENOVATION?

INSPIRATION?

COLOR ADVICE?

STYLING?

INTERIOR DESIGN?

PURCHASE OF FURNITURE?

Your home is your basis. This will be the place where you feel yourself most at ease in your new environment.

I am Monique, I am Cocon (Dutch for Cocoon) and I can help you get yourself comfortable in the way you would like to live.

Also as a partner of Expat Help, you can contact me to get you started.

I can help you to arrange a renovation, finding reliable professionals who can do building and painting work, you can let me do your interior design, styling and color advice. I will find the materials and colors you love.

My job is to unburden you and create your new home, while you have the time to start up your new life.

Tell me your plans and dreams and I will help you create them!

Monique van Loon-Severijns

+31 (0)653511465

INFO@COCONHOME.NL

Noordwijk

WWW.EXPATHELP.NL

Prinsengracht 683

1017 JT AmsterdamHULP NODIG?

MET VERBOUWEN?

BETROUWBARE VAKMENSEN VINDEN?

MET INRICHTEN?

KLEURADVIES?

INSPIRATIE?

INTERIEUR ONTWERP?

AANSCHAF VAN MEUBELS?

HET PLAN

Het bouwen of verbouwen van een huis. Je wilt worden ontzorgd.

DROOM!

Wil je gaan bouwen op een kavel, wil je gaan wonen in een te verbouwen schuur, een herenhuis, boerderij, school of kerk, ik kan je helpen met het realiseren van een woning die helemaal bij je past.

EERSTE GESPREK

Hoe wil je wonen? Wil je werken aan huis? In welke levensfase zit je momenteel? Welke eisen stel je aan een huis?
Als je gaat verbouwen of bouwen, zijn er veel vragen. Het doel van een eerste gesprek is, om er achter te komen wat je doel is met jouw huis. Ik zet je wensen voor de bouw of verbouwing op een rij en ik bekijk de mogelijkheden.

WERKOMSCHRIJVING

Alle werkzaamheden die nodig zijn, worden beschreven in een werkomschrijving. Zo weet je wat je kan verwachten en weet je wat er allemaal staat te gebeuren tijdens de bouw of verbouwing.
Aan de hand van de werkomschrijving kunnen aannemers de kosten voor de verbouwing inschatten en een prijs bepalen in een offerte.

AANNEMERSSELECTIE

Ik zoek verschillende aannemers die de klus kunnen uitvoeren. Diverse aannemers maken een offerte van de werkzaamheden die nodig zijn. Ik bekijk de offertes, vergelijk de prijzen in de offertes en ik adviseer bij de keuze voor de aannemers.

VERGUNNINGEN

Wanneer er een omgevings- of sloopvergunning nodig is bij een verbouwing, zal ik deze aanvragen en onder andere contact met de gemeente onderhouden.

BOUWBEGELEIDING

Tijdens de bouw/ verbouwing ben ik het aanspreekpunt voor jou, de aannemer en een eventueel ingeschakelde architect.
Ik begeleid de bouw en zorg ervoor dat er volgens de planning wordt gewerkt.

INTERIEUR ONTWERP

Misschien heb je een globaal idee wat je mooi vindt maar vind je het lastig om het samen te brengen en te combineren, je vraagt je af hoe de indeling wordt en welke materialen je wil. Daarmee kan ik je helpen door moodboards en ontwerpen te maken.

KLEURADVIES

In ieder huis is er ander licht en kan een kleur die je heel mooi vindt, zelfs minder mooi uitpakken. Ik kan je helpen met kleuradvies voor je hele huis.

AANSCHAF VAN MEUBELS

Indien je geen tijd of zin hebt om te zoeken naar een bank of andere spullen voor je huis, kan ik dit voor je uit handen nemen.

info@coconhome.nlWAT WIL JE DOEN!

Je hebt een druk leven met leuk werk en een gezellig sociaal leven. Misschien heb je kinderen, of ze zijn de deur uit. Je denkt er over om een huis te bouwen of te verbouwen maar de zorgen die daarbij horen, geef je liever uit handen.

Je wilt dat alles rondom de bouw voor je geregeld wordt. Nadenken over elektra, verlichting, riolering en de aanleg ervan, laat je liever aan anderen over. Je vindt isolatie en stopcontacten onbelangrijke details, aan het stucwerk wil je niet denken. Dat een keukeneiland 2 centimeter naar rechts of naar links gezet moet worden, de hoogte van een deurkozijn: het is niet aan jou besteed.

Je weet dat je wilt wonen in een huis dat past bij wie je bent, jouw gezinssituatie en hoe je het liefste leeft.

Je hebt misschien een beeld voor ogen hoe het eindresultaat er uit ziet maar je weet niet waar je moet beginnen of waar je mooie materialen kan vinden en waar je de ambachtslieden moet zoeken die kunnen maken wat jij wilt.

Jij bepaalt zelf wat jouw wensen en plannen zijn.

Alles wat in je opkomt, of het realistisch is of niet, bespreek je met mij.
Ik kijk naar de mogelijkheden van deze wensen, ik geef aanvullende adviezen en ik ga zorgen dat jouw huis wordt zoals je voor ogen hebt.Renovation monastery building into a new home

Renovatie kloostergebouw naar nieuwe woning

Office makeover/ renovation Amsterdam

After the office makeover / renovation Amsterdam

www.coconhome.nl

Monique van Loon – Severijns

info@coconhome.nl

+31 (0)653511465